Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2009

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΕΡΧΕΙΟ- ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

επίσκεψη στο πανέμορφο Δέλτα του Σπερχειού

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΟΝΗΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΟΥ Ή ΤΟΠΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΟΘΕΙ ΣΕ ΒΙΒΛΙΑ Ή ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΣΕ CD Ή ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΠΑΡΟΤΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ (Ή ΗΤΑΝ) "ΠΡΟΦΗΤΙΚΕΣ" ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ, ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ, ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΧΙ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.

ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ, ΙΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΙΚΙΛΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ "ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ" ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ "ΠΡΟΙΚΑ" ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ "ΑΓΝΩΣΤΟΣ" ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ; ΜΑΛΛΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΚΠΟΝΗΘΕΙ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ 2003-04 ΑΠΟ ΤΗΝ Ε΄ΤΑΞΗ ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2003-04. ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ "ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΜΑΣ Ο ΣΠΕΡΧΕΙΟΣ".

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΤΡΟΦΙΣΜΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΟΤΕ ΣΧΟΛΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ. ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΗΞΕΡΑΝ. ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου